Σαν υπηρεσία προς τους πελάτες μας, τα Φυτώρια Αντεμισάρη έχουν δημιουργήσει μια πρότυπη διαγνωστική κλινική φυτών, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει και να  σας συμβουλεύσει για κάθε πρόβλημα που αφορά τον κήπο ή τα φυτά σας. Είτε είναι προσβολή από  έντομο,  κάποιας μορφής αρρώστια, πρόβλημα στο χώμα  ή κάποιου είδος πρόβλημα στο κήπο, οι εξειδικευμένοι γεωπόνοι μας θα διαγνώσουν σωστά το πρόβλημα και θα σας βοηθήσουν προσφέροντας σας τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές συμβουλές και λύσεις.


 
Προφανώς δεν μπορείτε να γνωρίζετε ποιο είναι το πρόβλημα αν δεν ξέρετε τι το προκαλεί εξ'αρχής.  Ένα εντομοκτόνο δε θα λειτουργήσει  σε ένα πρόβλημα μυκήτων όπως και ένα ζιζανιοκτόνο ειδικό για πλατύφυλλα δεν θα είναι αποτελεσματικό σε ένα αγροστώδες ζιζάνιο. Επομένως σας συστήνουμε να επιδιώκετε τη βοήθεια εξειδικευμένων γεωπόνων που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε το σωστό προϊόν από τη πρώτη φορά.
 
Εάν έχετε κάποιο φυτό το όποιο φαίνεται να μην τα πηγαίνει καλά, σας προτείνουμε να φέρετε ένα φρέσκο δείγμα το οποίο να είναι αντιπροσωπευτικό του προβλήματος,  στους εξειδικευμένους γεωπόνους μας ώστε να διαγνώσουν το πρόβλημα. Το δείγμα θα πρέπει να είναι ένα μικρό κλαδί  περίπου 15 εκατοστά μακρύ, και σφραγισμένο σε μια διαφανή πλαστική σακούλα. Αυτό θα βοηθήσει να παραμείνουν όποια παράσιτα βρίσκονται πάνω στο δείγμα.
 
Μόλις είμαστε σε θέση να καθορίσουμε τη φύση του προβλήματος, θα έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης που είναι απαραίτητα. Σε μας επίσης θα βρείτε όλη τη χρήσιμη βιβλιογραφία σε πολλά προβλήματα παρασίτων και άλλες προκλήσεις χορτοταπήτων και κήπων. Έτσι εάν χρειάζεστε τη βοήθεια, να είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να επισκεφτείτε τους ειδικούς στην διαγνωστική κλινική φυτών που διαθέτουν  τα Φυτώρια Αντεμισάρη.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο [email protected] ή στα τηλέφωνα μας.