Εάν αντιμετωπίσατε πρόβλημα με το προϊόν που μόλις παραλάβατε και επιθυμείτε την επιστροφή ή την αντικατάσταση του, τα Φυτώρια Αντεμισάρη είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσουν.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το άμεσο κόστος μεταφοράς της επιστροφής των προϊόντων. Σε περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι αποδεδειγμένα διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα, θα πρέπει υποχρεωτικά να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο [email protected]. Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα είναι:

GREENMART
ΚΑΤΣΙΜΠΑ 33,
17342, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
210 7101520

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα και θα είναι ανάλογη με τον τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή της παραγγελία σας.

Το προϊόν προς επιστροφή ή αντικατάσταση θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από το παραστατικό αγοράς του προϊόντος και θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι άρτια και σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί. Εάν το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, χωρίς καμία κύρωση και χωρίς να χρειάζεται να παρέχει καμία αιτιολογία, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που τα παρέλαβε.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος , ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρία για να του δοθούν οι σχετικές οδηγίες επιστροφής. Αμέσως μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των ελαττωματικών προϊόντων από την εταιρία μας θα σας ενημερώσουμε για την πορεία του αιτήματός σας σχετικά με την επιστροφή. Η εταιρία μας υποχρεούται σε σύντομο χρόνο να προβεί σε αντικατάσταση του είδους αυτού με νέο. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη εξωτερική κατάσταση χωρίς αισθητικά ελαττώματα.

Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist