Τρόποι Πληρωμής 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, τα Φυτώρια Αντεμισάρη σας παρέχουν πολλούς και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

1. Πληρωμή μέσω Αντικαταβολής

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλούν μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier) και έχει κόστος 2,00€ ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που θα αποσταλούν μέσω Μεταφορικής εταιρίας είτε με χαρτοκιβώτιο είτε με Παλέτα. Σε αυτή την περίπτωση, η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους.

2. Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα

Στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεχόμαστε:

- Πιστωτικές Κάρτες Visa και Mastercard
- Χρεωστικές Κάρτες Visa, Mastercard και Maestro
- Προπληρωμένες Κάρτες Visa και Mastercard

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, για ορισμένες από αυτές έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης του ποσού μέσω άτοκων δόσεων. Η δυνατότητα άτοκων δόσεων παρέχεται για αγορές αξίας άνω των 100 Ευρώ και για έως 6 άτοκες δόσεις.

Ανώτατα συστήματα online ασφάλειας Secure Site (40-256bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign Inc. εγγυώνται ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών. Η Verisign Inc. είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την εξασφάλιση της προστασίας των ηλεκτρονικών συναλλαγών παγκοσμίως. 

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα με τραπεζική κατάθεση όπου θα αναγράφετε ως αιτιολογία τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας ή την επωνυμία της εταιρείας. Η τραπεζική μεταφορά θα γίνεται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η εταιρεία μας ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ :
EUROBANK
GR78 0260 4540 0006 0020 0042 411
ALPHA BANK
GR52 0140 1560 1560 0232 0001 295
ΕΘΝΙΚΗ
GR35 0110 1560 0000 1564 7018 876
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR62 0171 0380 0060 3804 0030 955
 
4. Πληρωμή με PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

5. Πληρωμή μέσω Viva.com 

Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, IRIS ή Viva Wallet

 

Τρόποι Αποστολής

Το www.greenmart.gr σας προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους αποστολής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Για παράδοση προϊόντων στην Κύπρο ή στο εξωτερικό μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας μέσω email στο [email protected]. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος της αποστολής της παραγγελία σας, μπορείτε να δείτε στην ενότητα "Κόστος Αποστολής".

Τα Φυτώρια Αντεμισάρη σας παρέχουν ένα νέο τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας, την "Παράδοση της Παραγγελίας σε Πρακτορείο Επιλογής του Πελάτη". Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά πελάτες οι οποίοι βρίσκονται εκτός του Νομού Αττικής και στους οποίους παραδίδουμε την παραγγελία τους σε πρακτορείο της επιλογής τους. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ενότητα "Κόστος Αποστολής"

Ειδικότερα οι τρόποι αποστολής είναι οι ακόλουθοι:

1. Αποστολή με Εταιρία Ταχυμεταφορών (Courier)

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα μικρού όγκου και βάρους, τα οποία μπορούν να αποσταλούν μέσω courier και το κόστος για αποστολή σε όλη την Ελλάδα είναι 2,90€. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αντικαταβολής με extra χρέωση 2,00€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. 

2. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρία

Ο τρόπος αποστολής με μεταφορική εταιρία αφορά προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους τα οποία είναι ασύμφορα να αποσταλούν μέσω courier. Αντικαταβολή μέσω μεταφορικής δεν πραγματοποιείται. Η αποστολή αφορά παράδοση επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία. Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος διαμορφώνεται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και του συνεργαζόμενου πρακτορείου.

3. Παράδοση σε Πρακτορείο επιλογής του Πελάτη


Δωρεάν παράδοση στο πρακτορείο επιλογής του πελάτη για παραγγελίες άνω των 30€. Για παραγγελίες μικρότερες των 30€, εφάπαξ χρέωση 5€. Σε αυτή τη περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών και έχει την υποχρέωση συνεννόησης για την παραλαβή της παραγγελίας του από το πρακτορείο.

 

4. Παραλαβή από το φυσικό Κατάστημα

Οι παραλαβές από το κατάστημα θα πραγματοποιούνται τις ώρες και τις ημέρες που λειτουργεί η επιχείρηση. Οι παραλαβές θα πραγματοποιούνται από τη διεύθυνση Κατσίμπα 33, Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 17342 και μόνο μετά από ενημέρωση για την ολοκλήρωσή της από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 210 7101520.

 

 

Επιπλέον Παροχές για Ηλεκτρονικές Αγορές

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής, για αγορές άνω των 200€ (Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσω διαδικτύου και δεν ισχύει για περιοχές εκτός Αττικής).  (ΤΚ που θεωρούνται εκτός Αττικής είναι: 12461, 18010 έως 18050 και 18900 έως 19600)
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.