Τα τεχνητά δέντρα και φυτά αποτελούν μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση σε μέρη και τοποθεσίες, όπου λόγω των συνθηκών που επικρατούν, τα αληθινά δέντρα και φυτά δεν ευδοκιμούν. 

Στα πλεονεκτήματα τους συγκαταλέγονται ότι δεν χρειάζονται εργασίες συντήρησης, νερό, λίπανση και ειδικό εξοπλισμό για τη φροντίδα τους καθώς επίσης δεν αρρωσταίνουν. 

 

Ακόμα είναι αναλλοίωτα στο χρόνο και δεν απλώνουν ρίζες με αποτέλεσμα να μην απειλούνται τα γύρω κτίσματα από την πίεση των ριζών.



Είναι ανθεκτικά σε χιόνι, υπεριώδη ακτινοβολία και ισχυρούς ανέμους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πυλώνες φωτισμού αν τοποθετηθούν λαμπτήρες πάνω τους. 

Αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή για τοποθεσίες χωρίς πρόσβαση σε ήλιο και ύδρευση και μπορούν να συνθέσουν ένα εντυπωσιακό πράσινο ντεκόρ σε εσωτερικούς χώρους και γραφεία. 

Τα τεχνητά δέντρα και φυτά της εταιρείας Spacegreen είναι φιλικά προς το περιβάλλον και κατασκευάζονται από οργανικά, ανακυκλώσιμα υλικά συμμορφωμένα με τα διεθνή πρότυπα ποιοτικής (ISO 9001-2000) και περιβαλλοντολογικής (ISO 14001) πιστοποίησης. 

Είναι ομολογουμένως πιστά αντίγραφα των αληθινών, καθώς έπειτα από δεκαετίες έρευνας και ανάπτυξης των ειδικών της εταιρείας Spacegreen, η μορφή των τεχνητών φυτών είναι τόσο όμοια με των αληθινών όπου ακόμα και έμπειρα μάτια δυσκολεύονται να τα ξεχωρίσουν μεταξύ τους.

 

Με την εγκατάστασή τους αποφεύγεται ο κίνδυνος εμφάνισης αλλεργιών και η χρήση τους είναι ασφαλής καθώς δεν εκλύουν διοξείδιο του άνθρακα κατά τη νυχτερινή αναπνοή τους.

 

 

Μεταφέρονται σε ασφαλή συσκευασία και εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα, δίνοντάς σας την δυνατότητα να χαρείτε το ίδιο δέντρο σε παραπάνω από μία τοποθεσία.

 

Τέλος, το κόστος απόκτησης και συντήρησης τους είναι μικρότερο των αληθινών και η διαφορά αυτή γίνεται ολοένα και πιο σημαντική όσο ο χρόνος περνά.