Weber Q2400 Dark Grey Hλεκτρική Ψησταριά (2,2KW) - 55020079
Weber Q2400 Dark Grey Hλεκτρική Ψησταριά (2,2KW) - 55020079
Weber Q2400 Dark Grey Hλεκτρική Ψησταριά (2,2KW) - 55020079
Weber Q2400 Dark Grey Hλεκτρική Ψησταριά (2,2KW) - 55020079
630,00 €
ΚΩΔ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
55020079

Weber Q2400 Dark Grey Hλεκτρική Ψησταριά (2,2KW) - 55020079

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Με μια ματιά
Ύψος:
37 cm
Μήκος:
50 cm
Πλάτος:
80 cm
Βάρος:
18.8kg
Τύπος Ψησταριάς:
Κάρβουνου, Ηλεκτρική
Επιφάνεια Ψησίματος:
54x39cm
Υλικό Σχάρας:
Χυτοσίδηρο
630,00 €
Διαθεσιμο
Αποστολή σε 1 έως 7 ημέρες

Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 16:00 | 2107101520
Βασική περιγραφή

Η ηλεκτρική ψησταριά Q 2400 της Weber διαθέτει καπάκι & σώμα από στιβαρό χυτό αλουμίνιο, σχάρα μαγειρέματος από μαντέμι με επίστρωση σμάλτου, ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, αφαιρούμενος δίσκος αποστράγγισης λίπους, μακρύ καλώδιο και είναι εύκολη στο καθάρισμα. Χρησιμοποιεί 2 σχάρες από μαντέμι. Το καπάκι και το κάτω μέρος είναι φτιαγμένα από χυτό αλουμίνιο. Εύκολη στο καθάρισμα γιατί λίπος, ζουμιά και υπολείμματα φαγητού συλλέγονται στον αφαιρούμενο δίσκο υγρών. Διαθέτει 53% μεγαλύτερη σχάρα σε σχέση με το μικρότερο μοντέλο Q1400, καθώς και έχει υψηλότερο στέγαστρο και ανακλαστήρα θερμότητας από αλουμίνιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

  • Μεγάλες αντιστάσεις: Η θερμότητα κατανέμεται καλύτερα χάρη στις μεγάλες αντιστάσεις που διαθέτει. Επιτυγχάνει ομοιόμορφη κατανομή και σταθερή θερμοκρασία στα διάφορα σημεία.
  • Διακόπτη ρύθμισης θερμοκρασίας: Ο ρυθμιζόμενος διακόπτης σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την ένταση της ψησταριάς για να πετύχετε το ψήσιμο που θέλετε.
  • Σχάρα από χυτοσίδηρο: Εξαιρετικής ποιότητας ραβδωτή σχάρα η οποία συγκρατεί τη θερμότητα και δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο ψήσιμο.
  • Πλαστικό πλαίσιο στήριξης: Ακουμπήστε την ψησταριά σας άφοβα στο τραπέζι ή σε όποια άλλη σταθερή επίπεδη επιφάνεια θέλετε χωρίς να ανησυχείτε μην καεί το υλικό της. Η πλαστική βάση είναι ανθεκτική στη θερμότητα και η θερμοκρασία της δεν αυξάνεται πολύ όσο ψήνετε.
  • Εύχρηστες λαβές μεταφοράς: Οι δυο χειρολαβές στο πλάι της ψησταριάς κάνουν την μετακίνησή της εξαιρετικά εύκολη.
  • Ευκολία στο καθάρισμα: Διαθέτει ειδικό αποσπώμενο δίσκο για τη συλλογή του λίπους και άλλων υπολειμμάτων φαγητού κατά το ψήσιμο ο οποίος αφαιρείται με μία κίνηση και καθαρίζεται εύκολα χωρίς κόπο.
  • Μαντεμένιες σχάρες, με πορσελάνινη επίστρωση
  • Καπάκι από αλουμίνιο
  • Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία της έντασης
  • Αποσπώμενο δοχείο για την συλλογή του λίπους
  • Μακρύ Καλώδιο (Μήκους: 1.8m)
  • Θερμοανθεκτική Λαβή στο καπάκι

Καπάκι για Καλύτερες Θερμοκρασίες!

Με το καπάκι κλειστό όταν ψήνετε, βοηθά τον ζεστό αέρα στο εσωτερικό του καπακιού να κυκλοφορεί, ενώ προσθέτει τη χαρακτηριστική γεύση. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο τα ψητά σας θα μείνουν ζουμερά και θα μαγειρευτούν πιο γρήγορα. 

Ισχύς έως 2200W

Με ισχύ έως 2200W θα διευκολύνει την προετοιμασία ακόμη μεγαλύτερων μερίδων κρέατος για όλη την οικογένεια. Η πλάκα θέρμανσης έχει αντικολλητική επίστρωση, η οποία θα μειώσει την ποσότητα του λίπους που χρησιμοποιείται για το ψήσιμο.

Μικρό & Πρακτικό Μέγεθος

Είναι ιδανική για μικρά μπαλκόνια ή για όσους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν φιάλες υγραερίου ή να ψήσουν με κάρβουνα, αλλά παράλληλα δεν θέλουν και να στερηθούν την γεύση, του τέλεια ψημένου φαγητού. Θεωρείται και φορητή, καθώς με 2 κινήσεις μπορεί άμεσα να αποσυνδεθεί από την βάση της και να την μεταφέρετε όπου θέλετε.

Αποσπώμενο Δοχείο για Συλλογή Λίπους

Το δοχείο περισυλλογής λίπους συγκεντρώνει όλα τα έλαια και τα λίπη που περισσεύουν από το ψήσιμο! Μετά τη χρήση μπορείς να το αφαιρέσεις πανεύκολα να το καθαρίσεις διατηρώντας τη ψησταριά πεντακάθαρα.

Θα σας ενδιέφεραν επίσης
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist