Weber Compact Kettle 47cm Μαύρη Ψησταριά Κάρβουνου - 1221004
Weber Compact Kettle 47cm Μαύρη Ψησταριά Κάρβουνου - 1221004
Weber Compact Kettle 47cm Μαύρη Ψησταριά Κάρβουνου - 1221004
Weber Compact Kettle 47cm Μαύρη Ψησταριά Κάρβουνου - 1221004
139,99 €
ΚΩΔ.GREENMART:
18.01.0015
ΚΩΔ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
1221004

Weber Compact Kettle 47cm Μαύρη Ψησταριά Κάρβουνου - 1221004

Με μια ματιά
Ύψος:
87.9cm
Μήκος:
54cm
Πλάτος:
53.1cm
Βάρος:
8.94kg
Τύπος Ψησταριάς:
Κάρβουνου
Επιφάνεια Ψησίματος:
47x47 cm
Υλικό Σχάρας:
Ανοξείδωτο Ατσάλι
18.01.0015
139,99 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 16:00 | 2107101520
Βασική περιγραφή

H ψησταριά κάρβουνου Weber Compact Kettle 47cm προσφέρει μοναδική ποιότητα σε τιμή ευκαιρίας. Οι ειδικού τύπου σχεδιασμένες λαβές είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες θερμοπλαστικό υλικό, έτσι ώστε να σας προσφέρει μακροχρόνιες αξιόπιστες υπηρεσίες. Συνδυάζει ποιότητα και τέλειο ψήσιμο σε ένα μπάρμπεκιου. Ψήσε κρέας λαχανικά και ότι άλλο θέλεις με αυτή την αξιόπιστη ψησταριά. Διαθέτει κάδο περισυλλογής για να διατηρείς το χώρο που ψήνεις καθαρό και λαβή, ανθεκτική στην θερμότητα για να ελέγχεις καλύτερα το ψήσιμο.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα σιδήρου
  • Χρησιμοποιείται ειδικά επεξεργασμένο σίδηρο με χαμηλή περιεκτικότητα σε κάρμπoν.
  • Το λιγότερο κάρμπον εξασφαλίζει το βέλτιστο «πάντρεμα» μεταξύ σιδήρου και σμάλτου μέσω ηλεκτροστατικής βαφής, ψημένο σε θερμοκρασίες άνω των 800 °C.
  • Λαβή θερμικής «ασπίδας» στο καπάκι.
  • Προστασία της λαβής από εκπομπή θερμότητας.
  • Μεγάλη επιφάνεια ώστε να αποφεύγεται η επαφή με ζεστές επιφάνειες.
  • Έξτρα μακριά λαβή μπάρας.
  • TUV/GS πιστοποίηση για τις ψησταριές Weber
  • Οι ψησταριές κάρβουνου Weber ανταποκρίνονται στους κανόνες Norm EN 1860-1 και έχουν ελεγχτεί και πιστοποιηθεί από την TUV.
  • Διαστάσεις: 87.9CM Υ X 53.1CM Π X 54.1CM Β
  • Επιφάνεια Ψησίματος: 47cm
  • Βάρος: 8.94kg

 

Κλείσε το καπάκι…

Για 4 σημαντικούς λόγους το καπάκι πρέπει να είναι κλειστό όσο το δυνατόν περισσότερο:

  1. Διατηρεί τις σχάρες αρκετά ζεστές ώστε να ψήνουν το φαγητό.
  2. Επιταχύνει το χρόνο μαγειρέματος και εμποδίζει την τροφή από το να στεγνώσει.
  3. Παγιδεύει τον καπνό που αναπτύσσεται όταν εξατμίζονται το λίπος και οι χυμοί.
  4. Εμποδίζει τις εξάρσεις της φωτιάς , περιορίζοντας το οξυγόνο.

Απλή και αυθεντική!

Συναρμολογείται εύκολα και διαθέτει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για ένα κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι 4 ατόμων. Αν κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην τέχνη του ψησίματος, η Compact Kettle 47cm, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο, καθώς η επιφάνεια των 47 εκ. της είναι ικανή να μαγειρέψει έως και 7 burger ταυτόχρονα και να εξυπηρετήσει με ευκολία την παρέα σου σε ένα BBQ party!  Αποτελεί την κατάλληλη λύση για αυτούς που ψάχνουν για την ποιότητα της Weber στην πιο απλή εκδοχή της. Μπριζόλες, σουβλάκια, παϊδάκια κοτόπουλο, ψάρια, πλέον με την Compact Kettle 47cm της Weber, γίνονται γρήγορα, νόστιμα και με μηδέν αναφλέξεις!

Ποιότητα σιδήρου

Κατασκευασμένη από την καλύτερη ποιότητα σιδήρου. Χρησιμοποιείται ειδικά επεξεργασμένο σίδηρο με χαμηλή περιεκτικότητα σε κάρμπoν.

Το λιγότερο κάρμπον εξασφαλίζει το βέλτιστο «πάντρεμα» μεταξύ σιδήρου και σμάλτου μέσω ηλεκτροστατικής βαφής, ψημένο σε θερμοκρασίες άνω των 800 °C.

Ο κάδος και το καπάκι της Compact Kettle 47cm έχει επενδυθεί με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση μαύρου χρώματος, που βοηθάει στη διατήρηση της θερμότητας και της χαρίζει αντοχή. Στον εξοπλισμό της διαθέτει σχάρα καύσιμης ύλης από ατσάλι βαρέος τύπου για αποδοτικότερο ψήσιμο και μακροζωία, δοχείο μέτρησης μπρικετών, ενώ στη βάση της ψησταριάς έχει τοποθετηθεί μεταλλική σχάρα για την αποθήκευση της καύσιμης ύλης. Οι 2 τροχοί της, θα σε βοηθήσουν να μεταφέρεις το μαγείρεμα στην καρδιά της διασκέδασης!

Άνετο και Διασκεδαστικό Μαγείρεμα

Διαθέτει κάδο και καπάκι με θερμοανθεκτικές λαβές από υαλόνημα, για ασφαλέστερο χειρισμό και άγκιστρο εσωτερικά στο καπάκι ώστε να μπορείς να το κρεμάς και να κάνεις το μαγείρεμά σου ακόμα πιο εύκολο. Ο ανθεκτικός στη σκουριά αεραγωγός αλουμινίου, θα σου δώσει τη δυνατότητα να διατηρείς τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο εσωτερικό της ψησταριάς σου, για να μαγειρεύεις εύκολα και αποτελεσματικά, σαν επαγγελματίας.

Άμεσο Μαγείρεμα

Με το άμεσο μαγείρεμα, το φαγητό τοποθετείται απευθείας πάνω από τα κάρβουνα. Πάντα να ψήνεις με το καπάκι κλειστό και να γυρίζεις το φαγητό μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Μαγειρεύοντας με το καπάκι κλειστό, αποφεύγεις να πετάγονται σπίθες και παρέχεις ομοιόμορφο καταμερισμό της φωτιάς για την προστασία των φυσικών γεύσεων όλων των τύπων φαγητού. Χρησιμοποίησε το άμεσο μαγείρεμα για λουκάνικα, μπριζόλες, σουβλάκια, λαχανικά, φιλέτα ψαριών και άλλα φαγητά τα οποία χρειάζονται λιγότερο από 25 λεπτά μαγειρέματος.

Θα σας ενδιέφεραν επίσης
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist