Εδαφοβελτιωτικό Βερμικουλίτης
Εδαφοβελτιωτικό Βερμικουλίτης
Εδαφοβελτιωτικό Βερμικουλίτης
Εδαφοβελτιωτικό Βερμικουλίτης
44,90 €
ΚΩΔ.GREENMART:
06.02.0023
ΚΩΔ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
01040033003

Εδαφοβελτιωτικό Βερμικουλίτης

Με μια ματιά
Είδος:
Εδαφοβελτιωτικό
Χρήση:
Εξωτερικό Χώρο, Εσωτερικό Χώρο, Λαχανόκηπο, Οξύφιλα
06.02.0023
44,90 €
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
Χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών 44,90 €
Εξέλιξη τιμής
Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 16:00 | 2107101520
Βασική περιγραφή

**Το προϊόν είναι διαθέσιμο για παραλαβή μόνο από το κατάστημα

Ο βερμικουλίτης έρχεται σε μορφή χώματος από το φυσικό ορυκτό μίκα (μαρμαρυγία). Ευεργετεί την σπορά όλων των φυτών σε σπόρους γιατί βοηθά να μην ξεραίνεται το χώμα και να μην υπάρχουν θερμικές διακυμάνσεις. Αρκεί η κάλυψη της επιφάνειας του χώματος, στο οποίο έχετε σπείρει, με μια λεπτή στρώση βερμικουλίτη για να βλαστήσουν δυνατά φυτάκια που θα φυτέψετε κατόπιν σε γλάστρες ή κήπο.

Πωλείται σε σάκο 100lt

Χαρακτηριστικά

Προέλευση Το υλικό αυτό προέρχεται από ένα ορυκτό το οποίο ονομάζεται Μίκα, ανήκει δηλαδή στις λεγόμενες Μαρμαρυγίες. Με μια παρόμοια τεχνική με αυτή που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του Διογκωμένου Περλίτη παράγεται και ο γνωστός σε όλους μας Βερμικουλίτης.

Χρήση Όπως ο Περλίτης έτσι και ο Βερμικουλίτης συγκρατεί το νερό αλλά και βοηθά στο να βρίσκεται η υγρασία σε ισορροπία στο έδαφος. Επίσης βοηθάει και στον καλύτερο αερισμό των ριζών. Όλα αυτά είναι αρκετά για να χρησιμοποιηθεί σε μείγματα ή ακόμα και μόνος του σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα Έχει την ικανότητα να απορροφά κάποιες ποσότητες νερού και μάλιστα ο λεπτότερος Βερμικουλίτης είναι και ο καταλληλότερος για χρήση τις περισσότερες φορές.

Θα σας ενδιέφεραν επίσης
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist