Ocion PT81 50ml
Ocion PT81 50ml
Ocion PT81 50ml
Ocion PT81 50ml
6,50 €
ΚΩΔ.GREENMART:
13.02.0581
ΚΩΔ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:

Ocion PT81 50ml

Με μια ματιά
Είδος Φυτοφάρμακου:
Έλεγχος & Πρόληψη
13.02.0581
6,50 €
Διαθεσιμο
Αποστολή σε 1 έως 7 ημέρες

Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 16:00 | 2107101520
Βασική περιγραφή

Ocion PT81 50ml. Υγρό θρεπτικό διάλυμα ιοντικού χαλκού. 100% υδατοδιαλυτός χαλκός 5,16% β/β, αδρανή συστατικά 94,84% β/β. Το OCION PT81 είναι ένα μοναδικό σπρέι φυλλώματος με βάση τα ανόργανα άλατα. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε χαμηλές δόσεις για τον έλεγχο και την πρόληψη φυτικών ασθενειών από μύκητες και βακτήρια σε θερμοκήπια, φυτώρια και πεδία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών τροφίμων, μη εδώδιμων φυτών, ετήσιων και πολυετών φυτών, τροπικών φυτών, θάμνων, αμπέλων, δέντρων και χλοοτάπητων και είναι κατάλληλο για θερμοκήπια. Χρησιμοποιεί τις φυσικές αντιμικροβιακές ιδιότητες των ανόργανων ιόντων. Παρουσιάζει μέταλλα στην πιο ενεργή μορφή τους βιολογικά. Το υγρό συμπύκνωμα παρέχει ανάμιξη και εφαρμογή χωρίς σκόνη. Παρέχει ανώτερη βιολογική αποτελεσματικότητα του ελέγχου των παθογόνων μικροοργανισμών. Αποτελεσματικό ενάντια σε ένα ευρύ φάσμα φυτικών ασθενειών από μύκητες και βακτήρια. Αποτελεί μία περιβαλλοντικά υπεύθυνη, ασφαλή και οικονομικά αποδοτική λύση.

Προϊόντα με βάση τα μεταλλικά στοιχεία έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως για τον έλεγχο των βακτηριακών ασθενειών και μυκητιάσεων στη γεωργία εδώ και δεκαετίες. Παρόλα αυτά η ποσότητα στοιχείων που απαιτείται από τα φυτά είναι ελάχιστη, όταν συγκρίνεται με την ποσότητα που εφαρμόζεται, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους φυτοπροστασίας. Η μακρόχρονη χρήση μυκητοκτόνων με βάση τα μεταλλικά στοιχεία έχει ως αποτέλεσμα αρνητικές οικολογικές επιπτώσεις, περιλαμβάνοντας επιβλαβείς επιπτώσεις στους εδαφικούς οργανισμούς. Με τη Τεχνολογία AIM του OCION, τα ιόντα των μεταλλικών στοιχείων στο OCION PT81 είναι πλήρως βιοδιαθέσιμα, απαιτώντας ελάχιστες ποσότητες χαλκού για αποτελεσματική φυτοπροστασία, προστατεύοντας τα φυτά από πολλές ασθένειες δίχως να κάνουν ζημιά στο περιβάλλον.

Θα σας ενδιέφεραν επίσης
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist