Εντομοκτόνο Syngenta Karate Zeon 10 CS 100cc
Εντομοκτόνο Syngenta Karate Zeon 10 CS 100cc
Εντομοκτόνο Syngenta Karate Zeon 10 CS 100cc
Εντομοκτόνο Syngenta Karate Zeon 10 CS 100cc
20,00 €
ΚΩΔ.GREENMART:
13.02.0408
ΚΩΔ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
01010581032

Εντομοκτόνο Syngenta Karate Zeon 10 CS 100cc

Με μια ματιά
Αντιμετώπιση :
Αλευρώδης, Μελίγκρα, Κουνουπιών, Ψύλλων , Κοριών
Τύπος:
Υγρό
13.02.0408
20,00 €
Διαθέσιμο
Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 16:00 | 2107101520
Βασική περιγραφή

Εντομοκτόνο Karate Zeon 10 CS Syngenta. Ευρέως φάσματος πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο. Εναιώρημα μικροκαψυλίων (CS). Εγγυημένη Σύνθεση: Lambda-cyhalothrin 9,43% β/β Βοηθητικές ουσίες 89,52% β/β Συσκευασία 25 ml και 100 ml.

Προορίζεται μόνο για επαγγελματική χρήση. ​

Δρα δια επαφής και δια στομάχου με προληπτική και κατασταλτική δράση για την αντιμετώπιση μυζητικών καθώς και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες.

Τρόπος εφαρμογής:

Ψεκασμός φυλλώματος.

Τρόπος παρασκευής ψεκαστικού υγρού:

Γεμίζετε το ψεκαστικό δοχείο με τη μισή ποσότητα νερού από την απαιτούμενη. Αραιώνετε την απαιτούμενη δόση σκευάσματος με μία μικρή ποσότητα νερού αναδεύοντας και κατόπιν ρίχνετε το διάλυμα στο ψεκαστικό δοχείο. Ξεπλύνετε (3) τρεις φορές τα κενά συσκευασίας. Ρίξτε το νερό στο ψεκαστικό δοχείο. Συμπληρώνετε με το υπόλοιπο νερό ενώ αναδεύετε συνεχώς.

Οδηγίες για την ασφαλή απόσυρση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος και της συσκευασίας:

Η απόσυρση ή η καταστροφή του φυτοπροστατευτικού προϊόντος πρέπει να γίνεται σε υψικαμίνους που έχουν κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφαλή καταστροφή (Θερμοκρασία > 1200° για τουλάχιστον 2 λεπτά). Τα υλικά συσκευασίας ξεπλένονται υπό πίεση με ειδικό εξοπλισμό ή γίνεται τριπλό ξέπλυμα (τα νερά του ξεπλύματος τα ρίχνουμε στο ψεκαστικό υγρό) και στη συνέχεια αφού καταστραφούν προηγουμένως με τρύπημα ή σχίσιμο, για τη διασφάλιση της μη περαιτέρω χρήσης, εναποτίθενται σε σημεία συλλογής για ανακύκλωση ή ανάκτηση ενέργειας.

Τρόπος δράσης:

Δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων, παρεμποδίζοντας το κλείσιμο των διαύλων Na+ στους νευράξονες των νευρικών κυττάρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια συνεχή νευρομυϊκή μεταφορά μηνυμάτων, που οδηγεί σε υπερδιέγερση, παράλυση και θάνατο των εντόμων.

Διαχείριση της ανθεκτικότητας:

  • Χρήση καλλιεργητικών τεχνικών και φυσικών και βιολογικών μεθόδων ώστε να περιορίζεται ο πληθυσμός των εντόμων και να μειώνεται ο αριθμός των εφαρμογών στις απολύτως απαραίτητες για αποτελεσματικό έλεγχο.
  • Εφαρμογές μόνο όταν είναι απαραίτητο με βάση τα πιθανά υφιστάμενα όρια οικονομικής ζημιάς.
  • Το σκεύασμα θα πρέπει να εφαρμόζεται στις προτεινόμενες δόσεις και με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεται καλή και ομοιόμορφη κάλυψη της φυλλικής επιφάνειας με το ψεκαστικό υγρό.
  • Να αποφεύγονται οι διαδοχικές εφαρμογές με KARATE 10 CS with Zeon technology. Το σκεύασμα να εφαρμόζεται σε εναλλαγή με εντομοκτόνα από άλλη ομάδα με διαφορετικό τρόπο δράσης από τις πυρεθρίνες.
  • Να διενεργείται συστηματικός έλεγχος των πληθυσμών των εχθρών/στόχων ώστε να εντοπισθεί έγκαιρα ενδεχόμενη ανάπτυξη ανθεκτικότητας. Εάν διαπιστωθούν περιπτώσεις μειωμένης αποτελεσματικότητας, οι εφαρμογές που ακολουθούν θα πρέπει να γίνονται με σκευάσματα διαφορετικής ομάδας.

Φυτοτοξικότητα:

Δεν είναι φυτοτοξικό στις προτεινόμενες καλλιέργειες και δόσεις εφαρμογής.

Θα σας ενδιέφεραν επίσης
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist