Κουπραχλωρ 50 WP Μυκητοκτόνο 1kg
Κουπραχλωρ 50 WP Μυκητοκτόνο 1kg
Κουπραχλωρ 50 WP Μυκητοκτόνο 1kg
Κουπραχλωρ 50 WP Μυκητοκτόνο 1kg
18,50 €
ΚΩΔ.GREENMART:
13.02.0483
ΚΩΔ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
42.056.100

Κουπραχλωρ 50 WP Μυκητοκτόνο 1kg

Με μια ματιά
Είδος Φυτοφάρμακου:
Μυκητοκτόνο
13.02.0483
18,50 €
Διαθέσιμο
Χαμηλότερη τιμή των τελευταίων 30 ημερών 18,50 €
Εξέλιξη τιμής
Παράδοση 1 - 3 ημέρες

Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 16:00 | 2107101520
Βασική περιγραφή

Μυκητοκτόνο Κουπραχλωρ 50 WP. Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση. Σκεύασμα κατάλληλο για βιολογική γεωργία. Copper oxychloride (Οξυχλωριούχος χαλκός) Εγγυημένη σύνθεση: Μεταλλικός χαλκός 50% β/β (σε μορφή οξυχλωριούχου χαλκού). Βοηθητικές ουσίες 10,71% β/β. Βρέξιμη σκόνη (WP). Συσκευασία 1 kg.

Προορίζεται μόνο για επαγγελματίες χρήστες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τρόπος Εφαρμογής: Ψεκασμός φυλλώματος.

Φυτοτοξικότητα: Είναι φυτοτοξικό στη ροδακινιά, κερασιά και δαμασκηνιά μετά το φούσκωμα των οφθαλμών καθώς και στα κολοκυνθοειδή. Οι ποικιλίες μηλιάς Golden delicious, Jonathan, Reinette και Staimon είναι ευαίσθητες όταν το σκεύασμα εφαρμόζεται μετά την έναρξη της βλάστησης. Γενικά να αποφεύγεται η χρήση του κατά την άνθηση.

Συνδυαστικότητα: Δεν συνδυάζεται με αλκαλικούς πολτούς, με σκευάσματα mancozeb, maneb, thiram, captan, folpet και με ισχυρά οξέα και αμμωνία.

Παρατηρήσεις: Οι μικρές δόσεις αφορούν τους ψεκασμούς που πλησιάζουν προς την άνθηση, ιδιαίτερα για τα μηλοειδή. Oι μεγαλύτερες δόσεις αφορούν τους ψεκασμούς που γίνονται όταν οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών. Στις περιπτώσεις που τα συμπτώματα έχουν εμφανιστεί, το εύρος της δόσης είναι ανάλογο με την ένταση της προσβολής. Στα λαχανικά να αποφεύγονται οι ψεκασμοί με υψηλές θερμοκρασίες και κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι εφαρμογές είναι προληπτικές και γίνονται εφόσον οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των ασθενειών. Στις καλλιέργειες: αμπέλι, εσπεριδοειδή, μηλοειδή, πυρηνόκαρπα, πατάτα, ελιά και λαχανικά υπό κάλυψη να ακολουθούνται, στις περιοχές που εφαρμόζονται, τα προγράμματα των γεωργικών προειδοποιήσεων.

Θα σας ενδιέφεραν επίσης
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist