Weber Ψησταριά Υγραερίου Q1200 Black - 51010075
Weber Ψησταριά Υγραερίου Q1200 Black - 51010075
Weber Ψησταριά Υγραερίου Q1200 Black - 51010075
Weber Ψησταριά Υγραερίου Q1200 Black - 51010075
420,00 €
ΚΩΔ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ:
51010075

Weber Ψησταριά Υγραερίου Q1200 Black - 51010075

Με μια ματιά
Ύψος:
40cm
Μήκος:
40cm
Πλάτος:
104 cm
Βάρος:
15kg
Χρώμα:
ΓΚΡΙ
Τύπος Ψησταριάς:
Υγραερίου
Υλικό Σχάρας:
Μαντέμι
420,00 €
Διαθεσιμο
Αποστολή σε 1 έως 7 ημέρες

Courier 2,9€ - Μεταφορική από 5,9€
Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 16:00 | 2107101520
Βασική περιγραφή

Weber® Q™ 1200

Ιδανική για μπάρμπεκιου σε εκδρομές

Αυτή η ελαφριά, συμπαγής και εύκολη στη μεταφορά ψησταριά σάς συνοδεύει όπου κι αν πάτε.

Έτοιμοι σε 5 λεπτά

Πιέστε μία φορά το κουμπί ηλεκτρικής ανάφλεξης για να ανάψετε τους καυστήρες και θα είστε έτοιμοι σε 5 λεπτά. Δύο αναδιπλούμενα πλευρικά τραπεζάκια παρέχουν χώρο για τα απαραίτητα συστατικά και κλείνουν για εύκολη αποθήκευση. Ελέγξτε τη θερμοκρασία με μια ματιά χρησιμοποιώντας το θερμόμετρο στο καπάκι.

Με μεγάλη διάρκεια ζωής

Φτιαγμένη να διαρκεί, με καπάκι και σώμα από χυτευτό αλουμίνιο και σχάρες μαγειρέματος από χυτοσίδηρο με πορσελάνινη εμαγιέ επίστρωση που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και καθαρίζονται εύκολα.

Ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας

Ο κυκλικός σωλήνας του καυστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι διανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα στην ψησταριά, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ψυχρά σημεία και το ψήσιμο είναι σταθερό κάθε φορά. Χρησιμοποιήστε τα Μη Επαναπληρούμενα Φιαλίδια Αερίου Weber®, που διαρκούν για έως και 3 ώρες.

Μια μικρή και εύκολη στην μετακίνηση ψησταριά που θα σας λύσει τα χέρια. Λειτουργεί με το μικρό φιαλίδιο weber*. Μπορείτε να την πάρετε μαζί σας στις εκδρομές, στο εξοχικό ή να την χρησιμοποιήσετε για να ψήσετε στην βεράντα σας. Διαθέτει θερμόμετρο στο καπάκι για ακριβεία στο ψήσιμο, πλαϊνά τραπεζάκια και ταψάκι για την συλλογή του λίπους.

  • Διαστάσεις: Y40 x Π104 x Β40
  • Χρώμα: Γκρί
  • Σχάρα: Μαντέμι με επικάλυψη
  • Επιφάνεια Ψησίματος: 43 x 32
  • Το καπάκι από αλουμίνιο. Εύκολο στο καθάρισμα.
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι.
  • Αναδιπλούμενα τραπεζάκια.
  • Ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης.
  • Διακόπτης.
  • Σχάρα από χυτοσίδηρο.
  • Κάδος για την περισυλλογή λίπους.
  • Νάιλον ενισχυμένο με υαλοβάμβακα. Μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες.
  • Η Q1200 λειτουργεί με μικρό γκαζάκι Weber.
  • Υπάρχει δυνατότητα μετατροπής για μεγάλη φιάλη.

Πρακτικό Μέγεθος

Το πρακτικό μέγεθος της Weber Q1200 σου επιτρέπει να την τοποθετήσεις, στο μπαλκόνι ή σε έναν μικρό κήπο, πάνω σε μία σταθερή επιφάνεια. Με αναδιπλούμενα πλαϊνά ράφια είναι πλήρως φορητή για να μπορείς να την έχεις μαζί σου, στο εξοχικό, αλλά και σε όλες σου τις εξορμήσεις στο βουνό ή τη θάλασσα. Λειτουργεί με τα γκαζάκια Baby Q της Weber, που μεταφέρονται πανεύκολα και επαρκούν για ψησίματα έως και 2 ώρες.

Εμαγιέ Πορσελάνινη Επίστρωση

Με επιφάνεια ψησίματος 43x32 εκατοστά, η Q1200 μπορεί να μαγειρέψει εύκολα ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Η μαντεμένια της σχάρα χωράει έως και 6 burgers ή μέχρι 3 μετρίου μεγέθους μπριζόλες. Η εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση της σχάρας, την καθιστά αντικολλητική για να ψήνεις το λαχταριστό σου ψάρι ακόμα πιο ξεκούραστα.

Ποιότητα Κατασκευής

Το πλαίσιο της Weber Q1200 είναι κατασκευασμένο από υαλόνημα, ενώ ο κάδος και το καπάκι της είναι από χυτό αλουμίνιο που της εξασφαλίζουν αντοχή και μακροζωία. Το χυτό αλουμίνιο συμβάλει στη μέγιστη διατήρηση της θερμότητας στο θάλαμο μαγειρέματος και κάνει το ψήσιμο αποδοτικότερο και οικονομικότερο. Ο ανοξείδωτος καυστήρας της και το ψηλό της καπάκι σου επιτρέπουν να ψήσεις άμεσα τις μπριζόλες και τα φιλέτα σου αλλά και να πραγματοποιείς ψησίματα μεγαλύτερων κομματιών κρέατος. Παράλληλα μπορείς να διατηρείς τον έλεγχο της θερμοκρασίας με τη βαλβίδα ελέγχου καυστήρα.

Ευκολία στο Καθάρισμα

Χάρη στην ενιαία και ομοιογενή επιφάνεια του χυτού κάδου της Q1200 ο καθαρισμός της πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να απομακρύνεις τα καμένα υπολείμματα τροφών από τις σχάρες σου και να τα οδηγήσεις από τον κάδο στο δοχείο συλλογής λίπους. Η πρόσβαση στο ταψάκι συλλογής λίπους, ακριβώς κάτω από τον κάδο, γίνεται με μία μόνο κίνηση από το πλάι της ψησταριάς.

Θα σας ενδιέφεραν επίσης
Το προϊόν προστέθηκε στην wishlist